Offerte aanvragen

Service en garantie

Alle Conovalve regelkleppen in goede handen

Service en garantie behoren tot de kernwaarden van Conovalve.

Betrokken bij uw proces

Conovalve levert uiterst betrouwbare regelkleppen en speciale afsluiters, ontwikkeld om voor langere tijd zonder zorgen te presteren. Voor service of onderhoud van onze producten staat ons team van specialisten altijd voor u klaar. We zijn voor, tijdens en na de levering betrokken bij uw proces en kunt u op ons rekenen.

Topkwaliteit gegarandeerd
Specialistisch advies
Betrouwbare regelkleppen
Regelkleppen op maat

Revisie van regelkleppen

U kunt alle Conovalve producten professioneel en gecertificeerd door ons laten reviseren. U vraagt bij ons telefonisch of per mail een RMA nummer aan en u kunt uw klep direct aan ons retourneren. In onze werkplaatsen kunnen wij naast complete revisies ook lek- en druktesten, aanpassingen, machinale bewerkingen, olie- en vetvrij maken of diverse andere bewerkingen voor u uitvoeren. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons vooraf altijd eerst een prijsopgave. 

Optimale service

Onze specialisten helpen u graag, zowel op afstand als bij u op locatie. Voor onderzoek, service of reparatie kunt u contact met ons opnemen en wij komen snel bij u langs. Onze technici kunnen veel werkzaamheden on site uitvoeren zoals het vervangen van pakkingen en binnenwerken of het monteren van accesoires op kleppen of aandrijvingen. Verder kunnen wij u assisteren bij het stellen van diagnoses en het inregelen van klepstandstellers of elektrische aandrijvingen.  

Een ijzersterke garantie

Alle Conovalve producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Mocht een product desondanks niet aan de verwachtingen voldoen dan kunt u rekenen op snelle service, ondersteuning en een ijzersterke garantie.

Wij werken onder andere voor

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de uitdagingen in uw proces te bespreken zodat we u de best passende oplossing kunnen bieden.

Even bellen

Bel ons algemene nummer:
+31 (0)76 5990951
Naar contactgegevens

E-mailen

E-mail onze verkoopafdeling op
sales@conovalve.nl
Naar contactgegevens

Offerte aanvragen

Dat kan gemakkelijk via ons offerte formulier
Offerte aanvragen