Offerte aanvragen

Advies over de meest geschikte regelklep

Deskundig advies van onze specialisten

Sinds 1978 levert en ontwikkelt Conovalve regelkleppen en speciale afsluiters voor verschillende industrieën. We denken graag met u mee over de toepassing en juiste selectie van uw regelklep!

Specialist in de hele regelkring

We leveren niet alleen regelkleppen en speciale afsluiters, maar denken ook met u mee over uw toepassing. Hoe worden de gewenste parameters het beste geregeld? Welk meetprincipe wordt er gehanteerd? Welk type regelklep werkt het beste? Dit zijn vragen die wij onszelf stellen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Topkwaliteit gegarandeerd
Specialistisch advies
Snelle levertijd
Regelkleppen op maat

Jarenlange ervaring

Vaak kennen wij de processen en toepassingen net zo goed als u ze kent. Hierdoor leveren en berekenen wij niet alleen regelkleppen, maar zorgen wij voor werkende oplossingen en dat schept vertrouwen. Waar mogelijk zijn wij graag aanwezig bij het ontwerp van de installatie. In deze fase worden belangrijke keuzes gemaakt en componenten geselecteerd. Hoe eerder wij in in de engineeringsfase betrokken kunnen worden, des te beter kunnen wij u adviseren over de juiste regelklep. Natuurlijk kunt u ook na de levering altijd op ons blijven rekenen voor persoonlijke en snelle service.

Relaties in diverse markten

Conovalve heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse markten, de levensmiddelen- en drankindustrie, chemie en petrochemie, algemene industrie en installatiebouw, pulp en papier en (duurzame) energie. Als geen ander kennen wij de processen in deze markten en weten welke problemen, eisen of vragen hier vaak voorkomen. We adviseren u daarom graag bij het kiezen én berekenen van de juiste regelklep of bij het vinden van een alternatief voor uw huidige klep.

Wij werken onder andere voor

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de uitdagingen in uw proces te bespreken zodat we u de best passende oplossing kunnen bieden.

Even bellen

Bel ons algemene nummer:
+31 (0)76 5990951
Naar contactgegevens

E-mailen

E-mail onze verkoopafdeling op
sales@conovalve.nl
Naar contactgegevens

Offerte aanvragen

Dat kan gemakkelijk via ons offerte formulier
Offerte aanvragen