Offerte aanvragen

Uw leverancier voor regelkleppen van topkwaliteit

Conovalve keeps you in control

Conovalve levert regelkleppen en speciale afsluiters voor diverse industriële processen aan zowel eindgebruikers als engineeringbureaus en de machine- en installatiebouw. Wij luisteren zorgvuldig naar uw vraag, zodat we met de juiste oplossing een optimale procesregeling kunnen garanderen.

Conovalve sinds 1978

Al sinds 1978 is Conovalve specialist in regelkleppen en speciale afsluiters en sinds die tijd profiteert u van snelle levering van maatwerk regelkleppen en de expertise van ons deskundig team. 

Speciale regelkleppen en slimme oplossingen

Conovalve is een internationaal opererend familiebedrijf en werkt met zeer korte lijnen. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar. In de loop der jaren heeft Conovalve zich gespecialiseerd in het leveren van regelkleppen voor een aantal grote afzetmarkten. Wij leveren regelkleppen voor diverse industriële processen in de levensmiddelen- en drankindustrie, chemie en petrochemie, algemene industrie en machinebouw, papier en pulp en in de (duurzame) energie. Dit maakt het ons mogelijk u te adviseren over een slimme en efficiënte oplossing en het bieden van de meest geschikte producten voor uw proces. Natuurlijk kunt u ook na de levering op ons blijven rekenen voor persoonlijke en snelle service.

Een betrouwbare partner

Veelal gaat de productie van regelkleppen op maat gepaard met lange levertijden. Bij Conovalve bieden wij u standaard regelkleppen maar ook maatwerk met korte levertijden. Dit in combinatie met korte lijnen en een betrokken en deskundig aanspreekpunt. We hebben dan ook niet voor niets een duurzame relatie met onze klanten. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen. Ons team heeft jarenlange ervaring en specialistische kennis en kent uw proces vaak net zo goed kent als dat u hem zelf kent. We zijn er van overtuigd dat we voor u de juiste oplossing bieden voor een optimale procesregeling.

Wij werken onder andere voor

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de uitdagingen in uw proces te bespreken zodat we u de best passende oplossing kunnen bieden.

Even bellen

Bel ons algemene nummer:
+31 (0)76 5990951
Naar contactgegevens

E-mailen

E-mail onze verkoopafdeling op
sales@conovalve.nl
Naar contactgegevens

Offerte aanvragen

Dat kan gemakkelijk via ons offerte formulier
Offerte aanvragen