Offerte aanvragen

Algemene industrie en machinebouw

Wij hebben er de beste regelkleppen voor

Sinds 1978 levert en ontwikkelt Conovalve regelkleppen en speciale afsluiters voor de beste procesregelingen in verschillende industrieën. Dus ook in uw industrie!

Specialist in regelkleppen voor de machinebouw

Tijdens de bouw van machines en apparaten voor processen is het belangrijk om te kijken naar de optimalisatie van het bouwproces. Welke regelklep is het meest geschikt voor de toepassing, wat zijn de levertijden en wat zijn de kosten? Dit zijn allemaal aspecten waar u rekening mee moet houden. Conovalve denkt in alle stappen graag met u mee.

Topkwaliteit gegarandeerd
Specialistisch advies
Korte levertijden
Regelkleppen op maat

Standaard regelkleppen

Conovalve levert een uitgebreid programma met robuuste standaard regelkleppen in verschillende materiaalsoorten tegen zeer scherpe prijzen. Door onze grote voorraden en uitgekiende productieprocessen kunnen wij in de meeste gevallen sneller leveren dan u gewend bent. Ook zijn wij flexibel in het gehele proces van engineering, levering en service.  

3 Weg regelkleppen

Conovalve is gespecialiseerd in de snelle levering van 3 weg regelkleppen voor mengen of verdelen. Afhankelijk van druk, temperatuur en het medium leveren wij deze 3 weg regelkleppen in nodulair gietijzer, koolstofstaal of 316 roestvaststaal. Zoals veel van onze producten beschikken wij over een grote voorraad componenten en kunnen wij ook deze speciale uitvoeringen zeer snel voor u gereed maken.

Zelfwerkende regelkleppen

Conovalve levert een groot programma zelfwerkende regelkleppen voor onder andere hoge en lage druk stoom. Deze regelkleppen regelen het proces nauwkeurig zonder hulpenergie en kennen door hun robuustheid zeer lange standtijden. Naast reduceer- en overstortventielen leveren wij ook niveauregelaars, condensaatafscheiders en vacuumregelaars voor uiteenlopende toepassingen.  

Een uitgebreid leveringsprogramma

Conovalve beschikt over een zeer groot leveringsprogramma regelkleppen en speciale afsluiters. Niet alleen leveren wij standaard regelkleppen in verschillende materiaalsoorten, ook kunnen wij u adviseren bij het regelen van lastige applicaties. Voor vrijwel alle toepassingen beschikken wij over een passende oplossing. Wij regelen het voor u.

Ook voor specialistisch advies

Sinds 1978 zijn wij specialist in regelkleppen voor de machinebouw. Al decennialang denken we met u mee en komen we met passende oplossingen om het proces te optimaliseren. Vaak kennen we uw machine nét zo goed als dat u hem zelf kent. Het maken van een weloverwogen keuze begint bij een gedegen voorbereiding, waarbij kennis en betrouwbaarheid worden gecombineerd. Zó bieden wij u werkende oplossingen om de continuïteit van uw productieproces te waarborgen. Natuurlijk kunt u ook na de levering op ons blijven rekenen voor specialistisch advies en persoonlijke service.

Wij werken onder andere voor

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de uitdagingen in uw proces te bespreken zodat we u de best passende oplossing kunnen bieden.

Even bellen

Bel ons algemene nummer:
+31 (0)76 5990951
Naar contactgegevens

E-mailen

E-mail onze verkoopafdeling op
sales@conovalve.nl
Naar contactgegevens

Offerte aanvragen

Dat kan gemakkelijk via ons offerte formulier
Offerte aanvragen