Offerte aanvragen

Korte levertijden

Wij werken met korte lijnen

Sinds 1978 levert en ontwikkelt Conovalve regelkleppen en speciale afsluiters op maat. We denken graag met u mee over de toepassing van uw regelklep.

Betrokken bij uw proces

Conovalve is een internationaal opererend familiebedrijf en werkt met zeer korte lijnen. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar. Wanneer u uw regelkleppen en speciale afsluiters bij Conovalve bestelt, bent u ervan verzekerd dat de levertijd sneller zal zijn dan u gewend bent. Niet alleen beschikken wij over grote voorraden "ready to assemble" onderdelen maar ook de fabricage, het bestelproces en logistieke afwikkeling verloopt correct, snel en soepel. Omdat de eisen aan regelkleppen of speciale afsluiters per geval verschillend zijn, is het moeilijk op voorhand te zeggen wat de exacte levertijd voor uw klep is. Voor een definitieve berekening van de korte levertijd kunt u ons bellen of gemakkelijk online een offerte aanvragen. 

Topkwaliteit gegarandeerd
Specialistisch advies
Snelle levertijd
Regelkleppen op maat

Spoedservice

Als onze standaard korte levertijd u nog niet snel genoeg is hebben wij voor veel standaard regelkeppen de mogelijkheid voor een spoedservice. In deze gevallen kunnen wij voor u een kwaliteits regelklep op maat in 24 uur gereed maken. Voor meer informatie over de modellen die voor onze spoedservice in aanmerking komen en de voorwaarden van deze service kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan gelijk met uw wensen aan de slag. 

Wij werken onder andere voor

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de uitdagingen in uw proces te bespreken zodat we u de best passende oplossing kunnen bieden.

Even bellen

Bel ons algemene nummer:
+31 (0)76 5990951
Naar contactgegevens

E-mailen

E-mail onze verkoopafdeling op
sales@conovalve.nl
Naar contactgegevens

Offerte aanvragen

Dat kan gemakkelijk via ons offerte formulier
Offerte aanvragen