Offerte aanvragen

Actief in de mooiste industrieën

Wij voelen ons overal thuis.

In welke industrie u ook actief bent, wij regelen uw processen. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over brede en diepgaande kennis van producten, applicaties en industrieën.

Chemie en Petrochemie

De chemische- en petrochemische industrie zijn de markten waar Conovalve zijn oorsprong vond. Sinds 1978 levert en ontwikkelt Conovalve regelkleppen en speciale afsluiters, zodat uw processen goed en veilig geregeld worden. Omdat wij al meer dan 40 jaar in de chemische en petrochemische industrie werkzaam zijn, hebben we veel kennis in huis. We leveren niet alleen de regelkleppen, maar adviseren u ook over de processen.

Meer over Chemie en Petrochemie

Levensiddelen en dranken

Als leverancier van regelkleppen moeten wij in de levensmiddelen- en drankenindustrie voldoen aan zeer strenge eisen. Conovalve is specialist in roestvaststalen hygiënische en aseptische regelkleppen die perfect passen in deze veeleisende industrie. We kennen uw proces en beschikken over de beste producten voor uw installatie.

Meer over Levensmiddelen en dranken

Energie en duurzame energie

Conovalve levert speciale regelkleppen voor de productie van energie. Of het hier nu traditionele energieopwekking betreft of duurzame vormen zoals biogas of waterstof, wij hebben de producten en expertise voor elk van deze methoden.

Meer over Energie en duurzame energie

Papier en karton

We hebben door de jaren heen veel geleerd over deze industrie. Hierdoor hebben we speciale producten voor deze papier- en pulpproductie weten te ontwikkelen. Dankzij onze deskundigheid begrijpen wij uw proces. Hierdoor zijn wij in staat goed te adviseren en bieden we een breed scala aan regelkleppen geschikt voor diverse processtromen in de pulp- en papierproductie.

Meer over papier en karton

Algemene industrie en machinebouw

Tijdens de bouw van machines en apparaten voor processen is het belangrijk om te kijken naar de optimalisatie van het bouwproces. Welke regelklep is het meest geschikt voor de toepassing, wat zijn de levertijden en wat zijn de kosten? Dit zijn allemaal aspecten waar u rekening mee moet houden. Conovalve denkt in alle stappen graag met u mee.

Meer over algemene industrie en machinebouw

Wij werken onder andere voor

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de uitdagingen in uw proces te bespreken zodat we u de best passende oplossing kunnen bieden.

Even bellen

Bel ons algemene nummer:
+31 (0)76 5990951
Naar contactgegevens

E-mailen

E-mail onze verkoopafdeling op
sales@conovalve.nl
Naar contactgegevens

Offerte aanvragen

Dat kan gemakkelijk via ons offerte formulier
Offerte aanvragen