Offerte aanvragen

Energie en duurzame energie

Wij hebben er de beste regelkleppen voor

Sinds 1978 levert en ontwikkelt Conovalve regelkleppen en speciale afsluiters voor de beste procesregelingen in verschillende industrieën. Dus ook in uw industrie!

Regelkleppen voor energieopwekking

Conovalve levert speciale regelkleppen voor de productie van energie. Of het hier nu traditionele energieopwekking betreft of andere methoden zoals afvalverbranding, biogas of waterstof, wij hebben de producten en expertise voor elk van deze methoden.

Topkwaliteit gegarandeerd
Specialistisch advies
Snelle levertijd
Regelkleppen op maat

Regelkleppen voor stoom

Wij hebben een groot aanbod aan regelkleppen die speciaal gemaakt zijn voor lage en hoge druk stoom. Onze regelkleppen worden naar keuze uitgerust met pneumatische of elektrische aandrijvingen die middels een 4-20 mA signaal (optioneel met HART) of diverse andere besturingssystemen (BUS) uw proces nauwkeurig en probleemloos regelen.

Zelfwerkende regelkleppen

Conovalve levert een groot programma zelfwerkende regelkleppen voor onder andere hoge en lage druk stoom. Deze regelkleppen regelen het proces nauwkeurig zonder hulpenergie en kennen door hun robuustheid zeer lange standtijden. Naast reduceer- en overstortventielen leveren wij ook niveauregelaars, condensaatafscheiders en vacuumregelaars voor uiteenlopende toepassingen.  

Regelkleppen voor biogasinstallaties

Biogasinstallaties zorgen voor een constante stroomvoorziening omdat ze ongeacht de weersomstandigheden biomassa omzetten in biogas. Conovalve is gespecialiseerd in het selecteren en leveren van regelkleppen voor biogasinstallaties. Al vele jaren leveren wij speciaal voor deze toepassing onze nauwkeurig regelende en zeer betrouwbare producten.

Condensaatafscheiders voor biogasinstallaties

Het drogen van het ruwe gas is een essentieel onderdeel van de biogasbehandeling. De vlottergestuurde condensaatafscheiders voeren het condensaat automatisch af zonder gasverlies. Dankzij de certificering volgens ATEX 2014/34/EU kan de condensaatafscheider veilig worden gebruikt voor zone 1 van potentieel explosieve zones. De condensaatafscheiders worden volledig uit CrNiMo-staal (316L) geproduceerd en zijn uitstekend corrosiebestendig. De zachte afdichting zorgt voor een gasdichte afsluiting.

Waterstof als duurzame energiedrager

In de toekomst zal waterstof een belangrijke bijdrage leveren als duurzame energiebron voor veel toepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan elektriciteitsproductie, in e-mobiliteit als alternatieve brandstof in brandstofcellen, bij de productie van "groen" staal en als procesgas in industriële toepassingen. Conovalve levert hoogwaardige regelkleppen voor waterstofservice aan klanten in de opwekking, het transport en de levering van energie en in de chemische en petrochemische industrie. Wij produceren regelkleppen voor hoge drukken, lage temperaturen of andere veeleisende processen. Onze regelkleppen bieden een jarenlange, probleemloze werking en zijn uitstekend bestand tegen waterstofbrosheid.

  

Wij werken onder andere voor

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de uitdagingen in uw proces te bespreken zodat we u de best passende oplossing kunnen bieden.

Even bellen

Bel ons algemene nummer:
+31 (0)76 5990951
Naar contactgegevens

E-mailen

E-mail onze verkoopafdeling op
sales@conovalve.nl
Naar contactgegevens

Offerte aanvragen

Dat kan gemakkelijk via ons offerte formulier
Offerte aanvragen