Offerte aanvragen

Pulp, papier en karton

Wij hebben er de beste regelkleppen voor

Sinds 1978 levert en ontwikkelt Conovalve regelkleppen en speciale afsluiters voor de beste procesregelingen in verschillende industrieën. Dus ook in uw industrie!

Pulp- en papierindustrie als vast terrein

We hebben door de jaren heen veel geleerd over deze industrie. Hierdoor hebben we speciale producten voor deze papier- en pulpproductie weten te ontwikkelen. Dankzij onze deskundigheid begrijpen wij uw proces. Hierdoor zijn wij in staat goed te adviseren en bieden we een breed scala aan regelkleppen, geschikt voor diverse processtromen in de pulp- en papierproductie.

Topkwaliteit gegarandeerd
Specialistisch advies
Snelle levertijd
Regelkleppen op maat

Pulp, papier en karton

Papier en karton worden gemaakt vanuit hout. Door het toevoegen van water en chemicaliën ontstaat pulp. Conovalve biedt u de juiste oplossingen voor zowel de regeling van pulp als voor procesregelingen op elke andere plaats van de de papiermachine. Onze regelkleppen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van deze industrie. 

Kogelsegmentkleppen in roestvaststaal

In de pulp- en papierindustrie wordt op grote schaal gebruik gemaakt van kogelsegment-regelkleppen. De specifieke constructie van deze regelklep is uitermate geschikt voor veel toepassingen in de productie van papier en karton. Onze kogelsegment-regelkleppen zijn hier speciaal voor ontwikkeld en worden standaard geleverd in hoogwaardig roestvaststaal. De zeer nauwkeurig werkende regelkleppen met hoge capaciteit worden ingezet om de stofstromen goed te regelen. Of u nu snel en goed uw kleppen wilt laten vervangen, of dat u een nieuwe kogelsegmentklep nodig heeft; Conovalve adviseert u graag!

Triple-excentrische vlinderkleppen

Triple excentrische vlinderkleppen van Conovalve zijn gemaakt uit hoogwaardig roestvaststaal en regelen stoom, gas, water en andere media. De speciaal ontworpen zitting constructie biedt een excellente afdichting en zorgt ervoor dat hoge stroomsnelheden geen invloed hebben op de functie van de vlinderklep. De vlinderkleppen van Conovalve hebben daarom zeer lange standtijden.  

High performance manchetafsluiters

In de pulp en papierindustrie komen veel lastige toepassingen voor waar gewone afsluiters vastlopen door afzetting of door abrasiviteit van de toegepaste media. Onze high performance manchetafsluiters bieden onder alle omstandigheden een perfecte afdichting. Zélfs als het medium harde delen bevat. Het speciaal ontwikkelde "non-stretch" manchet heeft een zelfreinigende werking en een zeer lange, probleemloze, standtijd. Uniek is de mogelijkheid om het manchet te vervangen terwijl de klep in de leiding blijft. Optioneel kan het manchet worden voorzien van openingslussen om het manchet te helpen openen, of van een slijtage detectie systeem. 

Regelkleppen voor water en stoom

Naast speciale regelkleppen voor papier en karton levert Conovalve robuuste en economische regelkleppen voor de utilities in papier- en karton fabrieken. In veel gevallen worden deze regelkleppen voorzien van onverwoestbare 4-20 mA klepstandstellers die bestand zijn tegen hoge temperaturen, vibraties of anderszins lastige omstandigheden die in deze industrie vaak aan de orde van de dag zijn.

Zelfwerkende regelkleppen

Conovalve levert een zeer groot programma zelfwerkende regelkleppen zoals reduceerventielen, overstortventielen, niveauregelaars en condensaatafscheiders. Deze robuuste regelaars worden al vele jaren in de pulp en papierindustrie toegepast voor het regelen van water en stoom. 

Wij werken onder andere voor

Vrijblijvend kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om, samen met u, de uitdagingen in uw proces te bespreken zodat we u de best passende oplossing kunnen bieden.

Even bellen

Bel ons algemene nummer:
+31 (0)76 5990951
Naar contactgegevens

E-mailen

E-mail onze verkoopafdeling op
sales@conovalve.nl
Naar contactgegevens

Offerte aanvragen

Dat kan gemakkelijk via ons offerte formulier
Offerte aanvragen