Over Conovalve

Conovalve is een leverancier in regelkleppen en speciale afsluiters en volwaardig adviseur sinds 1978. Dankzij onze snelle levering in combinatie met onze brede deskundigheid, divers klantenbestand, betrokken team en een flexibel en compleet assortiment, zijn wij voor veel branches een onmisbare schakel.

Wij zijn Conovalve.

Wat we doen?

Conovalve levert regelkleppen en speciale afsluiters voor diverse industriële processen aan zowel eindgebruikers als tussenpartijen, zoals engineeringbureaus en de machinebouw. Wij luisteren zorgvuldig naar uw vraag, zodat we met de juiste oplossing een optimale processtroom kunnen garanderen.

Veelal gaan (custom made) regelkleppen gepaard met een lange levertijd. Hier bij Conovalve bieden wij u maatwerk met standaard korte levertijden in combinatie met een persoonlijke en betrokken aanspreekpunt. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek of advies? Onze specialisten helpen u graag aan een slimme en efficiënte oplossing voor uw toepassing!

Direct contact opnemen

 

Specialisatie

We zijn dankbaar te mogen werken in vrijwel ieder denkbare industrie. Maar in sommige markten vraagt het proces om een specifieke aanpak. De specialisatie en ervaring van Conovalve in enkele grootte afzetmarkten maakt het mogelijk u te adviseren over de juiste oplossing en het bieden van de meest geschikte producten voor uw proces. Over welke specialisaties beschikt Conovalve? bekijk het bij onze focusgebieden.

Ga naar focusgebieden