Onze diensten

Wij bij Conovalve doen iedere dag ons best om u zo direct en volledig mogelijk van dienst te zijn. En deze service geldt ook na het leveren van een regelklep. Onze serviceafdeling staat voor u klaar voor onderhoud en of revisie van de door ons geleverde kleppen.

Ons leveringsprogramma bestaat uit zware, robuuste regelkleppen (roterende, lineaire globe-type en zelfwerkende regelkleppen) die u helpen de processtroom te regelen. Wij leveren ook speciale afsluiters voor het geheel of gedeeltelijk afsluiten van een procesleiding. Iedere regelklep heeft eigen taak te vervullen in een processtroom. Daarvoor dienen eisen te worden gesteld aan de regelklep. Niet iedere processtroom is gelijk aan elkaar. Utilities zoals stoom of schoon water stellen veelal minder eisen aan een regelklep dan zware proceseisen.  Welke eisen dit zijn is weer afhankelijk van of de klep een component is van een regelkring of wordt de regelklep beschouwd als een onderdeel van een leidingsysteem.
Kortom zware proceseisen vragen om kennis en expertise. Conovalve bezit die kennis en expertise sinds 1978. Graag helpen wij u aan de juiste klep voor uw proces en het berekenen van de regelklep en/of afsluiter. Gedurende het gehele proces van aanvraag tot levering en na plaatsing staan onze medewerkers voor u klaar. Naast een snelle persoonlijke service bieden wij u ook korte levertijden en naar ervaring van onze relaties een goede after-sales service.

Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten.

Regelkleppen advies

Wij hebben het genoegen om aan relaties te leveren in diverse markten, ondanks dat heeft Conovalve zich door de jaren heen gespecialiseerd in enkele branches. Namelijk voeding, chemie, industriële gassen, machinebouw en papier en pulp. We kennen hier de processtromen en weten welke problemen / eisen / vragen hier voorkomen. En adviseren u daarom graag bij het kiezen en berekenen van de juiste klep of indien gewenst het vinden van een alternatief op uw huidige klep. De kennis en expertise geven wij niet alleen door in de vorm van advies. We gebruiken ook ter verbetering van ons product assortiment. Meer informatie over onze specialisatie leest u op focusgebieden.

Berekenen van regelkleppen

Graag helpen wij u met het berekenen van de regelkleppen. Denk hierbij aan wat is de juiste (regel)klep (materiaal), bereken van de klep aan de hand van procesgegevens, welke aandrijving etc. En bieden altijd een beter alternatief op de huidige aanvraag, indien die er bij ons is.

Revisie

Wij geven u altijd vooraf een opgave van de kosten, indien daar sprake van is. Onderdelen voor alle geleverde regelkleppen zijn nagenoeg altijd leverbaar en los of per kit te bestellen. Daarnaast werken wij samen met onze erkende Conovalve en Somas servicepartner JD Techniek. Hier kunt u ook terecht met onze regelkleppen. Zij doen de revisie van veiligheden, afsluiters, actuators en regelkleppen.

Persoonlijke service

Onze organisatie bestaat uit een klein en gedreven team. U wordt snel geholpen en dezelfde contactpersoon helpt u met al uw (aan)vragen en/of problemen. Omdat we een klein team zijn, geniet u van korte lijnen, zijn we up-to-date van elkaars werk en de bestellingen met mogelijke uitzonderingen, hierdoor zijn wij instaat snel te schakelen en een snelle service te bieden.

Korte levertijden

Conovalve biedt u standaard snelle levertijden. De verzendingen van de kleppen verlopen betrouwbaar en snel, dankzij korte lijnen en een flexibel productieprogramma. Dankzij duidelijke afspraken met onze leveranciers leveren wij overige merken ook sneller dan u gewend bent.

Hoe zit het met het service-onderdeel garantie?

Mocht u een klacht of problemen hebben, werkt het door ons geleverde product niet naar behoren? Wij lossen het graag met u op met onze “Gerustheid Garantie”. Wij handelen direct bij problemen, zodat stilstaan zodanig mogelijk wordt voorkomen. Meer informatie over onze Gerustheid Garantie leest u hier.