Conovalve regelkleppen corrosie

In de (petro)chemische industrie wordt veelal gewerkt met  grote hoeveelheden, gevaarlijke of corrosieve stoffen. Dit vergt dat de eisen voor veiligheid aan de regelkleppen bijzonder hoog en veeleisend zijn. Al sinds 1978 levert Conovalve verscheidene oplossingen aan de chemische industrie.

De regelkleppen en regelaars van Conovalve zijn strikt volgens de richtlijnen gebouwd om de kwaliteit en veiligheid van uw proces te waarborgen.

Conovalve PTFE Vlinderklep chemie

PTFE beklede klep

 

balgregelkleppen chemie Conovalve

Balgregelklep

 

Conovalve drukregelventiel reduceert overdruk

Drukregelventiel

Conovalve Keramisch regelventiel chemie

Keramische klep

 

Chemicaliën
Conovalve levert voor chemicaliën regelkleppen in rvs of speciale legeringen zoals Hastelloy of Monel. Maar ook, indien druk en temperatuur dit toelaten, regelkleppen en speciale afsluiters voorzien van 100% teflon bekleding.Direct advies aanvragen

Gevaarlijk / giftig
Voor gevaarlijke of giftige media kunnen wij veel van onze regelkleppen voorzien van “zero-emission” balgafdichtingen in twee- tot zelfs vijf-wandige uitvoeringen. Indien gewenst zijn balgregelkleppen leverbaar met helium testcertificaat.
Direct advies aanvragen

Abrasief
Voor abrasieve toepassingen in de (petro)chemische industrie beschikt Conovalve over een reeks speciale kleppen, waaronder de High Performance Pinch valves (tot 40 bar). Of volledige keramische kleppen voor bij extreme slijtage.Direct advies aanvragen