Regelkleppen voor de Pulp & Papierindustrie

De Pulp en papierindustrie is vast terrein voor Conovalve.  We hebben door de jaren veel geleerd van deze sector. Dit heeft geleid tot het ontwikkelen van speciale producten voor deze papier en pulp productie! Dankzij onze deskundigheid begrijpen wij uw proces. Hierdoor zijn wij in staat goed  te adviseren en bieden we een breed scala aan regelkleppen geschikt voor diverse processtromen in de pulp en papier productie.

Stoom regelkleppen conovalve
water regelkleppen conovalve
Wij kunnen u voorzien in uw vraag naar standaard regelkleppen voor water en stoom. Maar ook in de vraag naar regelkleppen en afsluiters voor speciale en lastige toepassingen. Zoals regelkleppen voor pulpstromen, diverse chemicaliën en hulpstoffen of water- en afvalwater behandeling.
Grote kogelkraan slurrie conovalve
Conovalve Keramisch regelventiel
Conovalve Hoge temperatuur Vlinderklep
Manchetafsluiter Conovalve pulp slurrie

Meer informatie
Bij papier- en kartonfabricage vereisen veel toepassingen speciale materialen, zoals: 316, duplex roestvast staal of titanium, om corrosieve toepassingen te kunnen weerstaan. Wij beschikken over speciale kogelsegment regelkleppen met zelfreinigende binnenwerken voor pulpstromen of met speciale V-notch voor “high consistency” pulp.
Wij bieden speciale afsluiters in geheel keramisch materiaal. Of wellicht zijn onze speciale High Performance manchetafsluiters voor de regeling van abrasieve of corrosieve hulpstoffen beter geschikt voor uw toepassing in de papierproductie.

Direct contact opnemen