Gasbanner

Door een nog steeds toenemende groei van klanten in gasindustrie is Conovalve zich gaan verdiepen in de speciale wensen van deze markt.  Inmiddels kunnen wij onszelf ook kenners noemen in deze markt en is de gasindustrie een vast focusgebied geworden van Conovalve. Ons assortiment biedt u oplossingen voor onder andere industriële gassen, vloeibare gassen, de productie van biogas en tank blanketing systemen.

  • Voor de regeling van vloeibare gassen kunt u bij ons terecht voor een compleet programma met speciale cryogene regelkleppen. Deze regelkleppen – voorzien van cryogene verlengspinsels – zijn geschikt voor toepassingen tot -196°C. De cryogene regelkleppen zijn te monteren in of cold boxes of vacuüm geïsoleerde systemen.
  • Veel regelkleppen van Conovalve vinden hun weg in Biogas installaties. Vanwege de corrosiviteit van het medium worden veel van onze regelkleppen geleverd in 316 roestvast staal. Ook zelfwerkende regelaars of  condensaatafleiders in 316 roestvast staal behoren tot ons standaard leveringspakket.
  • Blanketen is een betrouwbare methode om continu een beschermende gaslaag boven stoffen te handhaven. Conovalve levert regelkleppen en zelfwerkende regelaars (millibar regelaars) die de hoeveelheid inert stikstof nauwkeurig doseren en stoffen beschermen tegen oxidatie.

Cryogene relklep 4000 Conovalve

Cryogene regelklep

 

balgregelklep gas

Balgregelklep

 

blanketingsysteem

Millibar regelaar

Kogelsegement grote gas flow

Grote gasflows